Henderson har startet sin preseason

Liverpool-kapteinen trente hjemme i Liverpool mens resten av troppen var opptatt med treningskamper mot Bologna i Evian.

5. aug 2021 kl 22.37Einar Kvande

Etter de to seirene over Bologna bekreftet Jürgen Klopp at kaptein Jordan Henderson har startet sin preseason. Det har han gjort hjemme på Merseyside.

– Hendo trente i Liverpool i dag. Vi skal møte ham på lørdag. Alt er bra, og så får vi se om han spiller noen minutter eller ei i neste treningskamp. Jeg har ikke tenkt så mye på det ennå, men det er kanskje mer sannsynlig at det blir i den andre kampen, sa Klopp til Liverpoolfc.com etter kampene mot italienerne.

Klopp synes det er vanskelig å vite hva som er hans beste mannskap akkurat nå, etter de to matchene mot Bologna.

– Dersom noen er bekymret for at de velger å gå på feil kamp på Anfield, så kan jeg ikke si hva som er A-laget og hva som er B-laget akkurat nå, om jeg skal være ærlig. Vi har bare gode spillere, og det er bra. Begge lagene jeg stiller med på søndag og mandag vil gi alt. Så alt er fint.