Nå er det kun Henderson som mangler på treningsfeltet

Brasilianerne har sluttet seg til Liverpools treningsleir.

2. aug 2021 kl 08.43Jens Bessesen

Søndag var Alisson Becker, Fabinho og Roberto Firmino på plass i Evian, og mandag har manager Jürgen Klopp nesten hele spillerstallen på plass når laget møtes til trening. Kun kaptein Jordan Henderson mangler.

– Det er en utfordring for oss. Forrige uke kom Shaq, Diogo, Robbo og Thiago tilbake - ikke på samme dag, men i samme uke. Nå kommer brasilianerne, sier Klopp til liverpoolfc.com.

Nesten fulltallig

Klopp møtte den brasilianske trioen søndag. Da gjennomførte de laktattesten alle spillerne må gjennom før sesongstarten, på dagen tre uker etter Copa America-finalen. 

Mandag er de i full trening sammen med resten av laget - minus kapteinen. 

– Da er vi nesten fulltallig. Hendo er nok ikke klar før helt mot slutten av treningsleiren, så han blir med når vi kommer til England, sier Klopp.

Denne uken er det to treningskamper mot Bologna som står på menyen. Kampene vil vare i 60 minutter og skal spilles i Evian på torsdag. Søndag kommer Athletic Club på besøk til Anfield. Dagen etter kommer Osasuna på besøk til det som blir oppkjøringens siste treningskamp.

Lite spilletid i Copa America

Brasil kom helt til finalen i Copa America, men der ble det tap mot Argentina. Dermed ble det en skuffende turnering for brasilianerne. For Liverpools representanter var det ikke mye å juble for med tanke på spilletid.

Fabinho fikk to hele kamper mot Peru og Ecuador, men måtte se sluttspillet, med unntak av et fem minutters innhopp mot Peru, fra sidelinjen. 

Firmino fikk 216 minutter i mesterskapet, og scoret ett mål mot Colombia. Han fikk 45 minutter i nederlaget mot Argentina i finalen. 

Alisson fikk to kamper mot Venezuela og Ecuador, hvor han slapp inn ett mål, men måtte se hele sluttspillet fra en benkeplass.