«Taki kunne vært vokalisten i et boyband!»

Flere ukjente talenter presenterte seg da Liverpool hadde karaoke-kveld.

1. aug 2021 kl 22.57Jens Hapnes Rege

Liverpools spillere har snart vært samlet i hele tre uker, uten å kunne møte noen andre enn spillerne og støtteapparatet i klubben. 

Det gir muligheten til å bygge nære bånd mellom spillerne, og det tilrettelegger klubben for med flere aktiviteter. Tidligere i oppkjøringen hadde laget en quiz hvor taperlaget måtte danse, og nylig skal klubben også ha hatt en karaoke-kveld. 

Der viste flere spillere at de har gode evner også utenfor fotballen, skriver Pep Lijnders i sin dagbok fra treningsleiren. 

Vokalisten Taki, danseren Billy og rapperen Jake Cain

«Fredag kveld hadde vi en karaoke-økt med laget på hotellet. Wow, det var interessant!»

«La meg si det slik, Taki kunne vært vokalisten i et boyband! Men den som skilte seg ut mest var Billy Koumetio, ikke syngingen hans, men dansingen - derfor ble ordet rytme oppfunnet. Jake Cain ble lurt av bordet sitt og måtte synge Candy Shop»

«Vi husker alle Alissons opptreden for noen år siden på gitaren i Evian. Han hadde bare vært med oss to dager og tok oss på sengen. Denne gangen må Vitor (Matos) synge i Evian - hele gruppe gleder seg til det!»

KROPPSBEHERSKELSE: Koumetio er høyreist, men har ikke problemer med å kontrollere kroppen.

KROPPSBEHERSKELSE: Koumetio er høyreist, men har ikke problemer med å kontrollere kroppen.

Bord- og padeltennis

I Evian kommer Klopps mannskap til å fortsette å bruke fritiden til å bygge bånd, blant annet med en bordtennisturnering og padeltennis-kamper. 

«Vi spilte bordtennis med trenerne torsdag ettermiddag. Vi forbereder oss allerede til den velkjente støtteapparat/spiller-turneringen i Evian. Mo og Sadio vant i fjor, men jeg tror det blir mer konkurranse denne gangen»

«Mo har utfordret meg og Jurgen til en padel-kamp i Evian også. I fjor slo vi Adrian og Thiago på Kirkby, det er godt gjort med tanke på aldersforskjellen, at de har vokst opp med spillet og fordi det var mye press ettersom det var trenere mot spillere. De har mer spansk teknikk og erfaring, men på vår side av nettet var det så mye viljestyrke og besluttsomhet»

Trenerne har et ess i ermet før spillerne skal prøve seg i padeltennis.

«Mo bør forberede seg, det er helt sikkert! I tillegg kommer vi til å trene spillerne ekstra hardt dagen før kampen, med noen ekstra løp fra boks til boks på slutten av økten!»