Nå begynner mesterskapsspillerne å returnere fra ferie

Mandag returnerer Neco Williams og Harry Wilson til Liverpools treningsleir. Det er starten på at en rekke spillere vender tilbake til Liverpool.

19. jul 2021 kl 11.08Jens Hapnes Rege

Liverpool hadde behagelig få viktige spillere som deltok i mesterskap sommeren 2021. «Bare» ti spillere deltok i mesterskap, og de fleste hadde ikke viktige roller for sine landslag. 

Alle spillerne fikk tre ukers ferie etter mesterskapene. Når Neco Williams og Harry Wilson returnerer til Liverpools treningsfelt mandag er det starten på at en rekke spillere vender tilbake til de rødkledde. 

Renner inn dørene

Det ventes også at Diogo Jota (røk ut av EM 27. juni), Xherdan Shaqiri (røk ut av EM 2. juli) og Thiago (røk ut av EM 6. juli) vil sees i Liverpool-drakta igjen i løpet av en drøy ukes tid. 

Jordan Henderson og Liverpools brasilianere, Alisson, Roberto Firmino og Fabinho vender tilbake til treningsfeltet i uken som begynner 2. august. 

Det betyr at det vil være over 40 spillere i Østerrike, men det virker sannsynlig at noen av ungguttene returnerer til akademiet når alle seniorspillerne er tilbake.

SNART I RØDT: Fabinho, Firmino og Thiago kan snart ses i rødt igjen.

SNART I RØDT: Fabinho, Firmino og Thiago kan snart ses i rødt igjen.

En mann får ekstra ferie 

En spiller det ikke er kjent når kommer tilbake til de rødkleddes treningsfelt er Andy Robertson. 

Etter en lang intens sesong ser det ut til at skotten har fått noen ekstra feriedager - hans Skotland røk ut før Williams og Wilsons Wales. 

27-åringen spilte godt over 4000 minutter for Liverpool i den uvanlig tettpakkede 2020/21-sesongen. I tillegg spilte spilte han over 400 minutter som Skotlands kaptein i forbindelse med sommerens Europamesterskap. 

Nå får Robertson velfortjent hvile etter upåklagelig innsats (som alltid) for både Liverpool og landslaget.