Wilson utvist da Wales ble slått ut av EM

Wales ble knust av Danmark.

26. jun 2021 kl 20.01Jens Bessesen

EM-eventyret er over for Neco Williams, Harry Wilson og Wales. I turneringens første åttendedelsfinale endte det med et fortjent tap mot Danmark. Til slutt endte det hele 4-0.

Kasper Dolberg scoret kampens to første mål, før Joakim Mæhle og Martin Braithwaithe satte inn de siste støt like før slutt. Danmark er dermed klare for kvartfinale, mens Wales dermed ikke klarte å følge opp den knallsterke semifinalen fra 2016.

Williams uheldig - Wilson utvist

Både Williams og Wilson ble plassert på benken fra start, men Williams ble byttet inn for Connor Roberts etter 40 minutter da høyrebacken måtte ut med skade.

Til pause stod det 1-0, men andre omgang startet på verst tenkelig vis for Williams og waliserne. Det tok bare tre minutter før Dolberg scoret sitt andre, og det skjedde etter en uheldig involvering fra Liverpool-backen.

Williams var deretter mer med fremover og serverte et par gode innlegg, men det ble ingen hyggelig opplevelse for Wales-spillerne.

Etter 60 minutter kom Wilson inn, men han klarte ikke bidra til å snu kampen. I stedet endte han opp med å bli utvist like før slutt, på stillingen 3-0. Han var for sent inne i Mæhle, men det røde kortet virket veldig strengt.