Det blir kamp uten Neco

Wales spiller i kveld sin siste oppvarmingskamp før EM.

5. jun 2021 kl 10.28Einar Kvande

Wales sin midlertidige landslagssjef Robert Page har ifølge Wales Online konkludert med at det ikke var grunnlag for å anke det røde kortet som Neco Williams fikk i privatlandskampen mot Frankrike, og dermed går kveldens privatlandskamp mellom Wales og Albania i Cardiff uten Liverpool-backen på banen.

Williams ble utvist for det som dommerne etter en VAR-sjekk konkluderte med var en viljehands i eget straffefelt, og må derfor sone en kamps karantene. Det blir altså kveldens kamp mot Albania, og dermed er forsvarsspilleren tilgjengelig for Wales igjen når waliserne møter Sveits i sin første EM-kamp.

Med Williams uaktuell, er Harry Wilson den eneste Liverpool-spilleren i Wales sin tropp til kveldens kamp mot Albania i Cardiff. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Play klokken 18.00 i kveld.

Sadio Manés Senegal spiller også privatlandskamp i kveld. Kampen mot Zambia starter klokken 21.00.