Rørende gjensyn mellom Gini og Robbo - mens EM kan være over før det har startet for Trent

Alt om Liverpool-spillernes innsats i kveldens landskamper.

2. jun 2021 kl 23.01Einar Kvande

Begge var kapteiner for hvert sitt landslag. Begge serverte strålende målgivende pasninger. Og begge ble byttet ut.

Georginio Wijnaldum hadde den målgivende headingen da til Memphis Depay utlignet til 1-1 for Nederland mot Skottland etter 16 minutters spill. Wijnaldum ble byttet ut etter 31 minutter. Et bytte som var avtalt på forhånd, ifølge rapportene.

Andy Robertson var sentral med et strålende målgivende innlegg da Kevin Nisbet sendte skottene i føringen igjen 64 minutter ut i kampen. Fem minutter senere ble venstrebacken byttet ut. Kampen endte 2-2.

Utvisning og skade

En som fikk enda kortere tid på banen enn Gini og Robbo var Neco Williams. Han ble utvist etter 27 minutter da Wales tapte 3-0 for Frankrike.

Liverpool-backen fikk det røde kortet etter å ha beskyttet ansiktet sitt mot en volley fra kloss hold.

Tidligere Liverpool-keeper Danny Ward reddet det påfølgende straffesparket fra Karim Benzema.

Williams, som hadde spilt en svært god kamp frem til dette skjedde, blir nå suspendert i en kamp, som er en privatlandskamp mot Albania i helgen.

Harry Wilson startet også kampen for Wales, og ble byttet ut etter 58 minutter på stillingen 2-0 til Frankrike.

Trent Alexander-Arnold startet kampen da England slo Østerrike 1-0, men måtte gå av banen med en lårskade et par minutter før slutt.

Liverpool-backen indikerte til benken at han måtte byttes ut etter at han gjorde en klarering i sluttminuttene av kampen på Riverside.

Jordan Henderson kom ikke på banen i denne kampen.