Midtbanespiller får bare tre dager med forberedelser til Arsenal-kampen

Flere Liverpool-spillere blir lenge borte fra AXA Training Centre i forbindelse med landskampene de neste par ukene. Curtis Jones er trolig den som kommer sist hjem.

18. mar 2021 kl 11.18Einar Kvande

Curtis Jones vil trolig ikke være tilbake på Merseyside før langt utpå dagen, torsdag 1. april. Han skal nemlig  i aksjon for England U21 i Slovenia dagen før.

Jones er i 23-mannstroppen som trener Aidy Boothroyd tok ut til EM-gruppespillet i Slovenia, der England møter Sveits, Portugal og Kroatia i sin gruppe.

Jürgen Klopp er nok sjeleglad for at Arsenal-kampen ble flyttet fra lørdag til søndag klokken 17.30. Denne gangen var det Chelsea som trakk det korteste strået, og må spille mot West Bromwich lørdag klokken 13.30.

Slipper booke privatfly

På grunn av den avslyste VM-kvalifiseringen i Sør-Amerika slipper heldigvis Liverpool å booke privatfly for å få hjem Alisson, Fabinho og Firmino denne gangen. De vil alle bli værende på Merseyside. 

Diogo Jota er imiderltid blant spillerne som blir borte en stund, da Portugal har tre VM-kvalifiseringskamper som skal spilles, akkurat som England. Portugiserne møter Aserbajdsjan, Serbia og Luxembourg.

Tre skal til Afrika

Naby Keita vil spille kvalifisering til Afrikamesterskapet for Guinea mot Mali i Conakry den 24. mars, men vil så returnere til Merseyside fordi han ikke får lov av Liverpool-ledelsen til å spille i rødlistede Namibia fire dager senere.

Mohamed Salah og Sadio Mané skal også til Afrika. Egypt møter Kenya og Komorene, mens Senegal møter Kongo og Eswatini. Disse kampene spilles i land som ikke står på Storbrittannias liste over røde koronanasjoner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]