Vil forsøke å få det røde kortet strøket

Wales vil gjerne ha Neco Williams på banen når de spiller privatlandskamp mot Albania i Cardiff på lørdag.

3. jun 2021 kl 17.36Einar Kvande

Neco Williams ligger an til å gå glipp av Wales sin siste oppvarmingskamp foran EM, takket være at Frankrike fikk ønsket sitt oppfylt om at VAR skulle bli brukt i privatlandskampen i Nice i går kveld.

Williams ble utvist for en hands 25 minutter ut i kampen som Frankrike til slutt vant 3-0. Utvisningen kom etter en VAR-sjekk, og dette var aller første gang VAR er blitt brukt i en landskamp som involverer Wales. 

Utvisningen betyr at Liverpool-forsvareren vil være suspendert når Wales spiller mot Albania i Cardiff kommende lørdag. Independent melder imidlertid at Wales sin midlertidige manager, Robert Page, har sagt at det walisiske fotballforbundet vil forsøke å få det røde kortet strøket, slik at Williams får muligheten til å finpusse formen til Wales sin første kamp i EM, mot Sveits den 12. juli.