Neco tilgjengelig for Wales likevel

Wales får benytte Neco Williams i kveldens kamp mot Albania likevel, dersom de ønsker det.

5. jun 2021 kl 16.39Einar Kvande

I en pressemelding opplyser det walisiske fotballforbundet at de har vært i direkte kontakt med både FIFA og UEFA angående hvilken straff, om noen, Neco Williams må sone som en følge av det røde kortet han fikk mot Frankrike den 2. juni.

FIFA har bekreftet at denne kampen faller inn under regelverket til UEFA, og UEFA håndhever ikke karantener relatert til privatlandskamper.

Det walisiske fotballforbundet opplyser i pressemeldingen at de selv har straffet Neco Williams for at han fikk rødt kort, samtidig som de bekrefter at Williams etter tilbakemeldingene fra FIFA og UEFA vil være tilgjengelig for spill i kveldens kamp.

Wales v Albania spilles i Cardiff, og har avspark klokken 18.00 i kveld. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium eller TV 2 Play.