Trente for fullt lørdag

Jordan Henderson var tilbake i full trening med England-troppen i dag, etter at han tidligere i uken fikk et lite tilbakeslag i rehabiliteringen etter lyskeskaden han pådro seg i februar.

5. jun 2021 kl 14.24Einar Kvande

Jordan Henderson trente for fullt sammen med den øvrige England-troppen i dag, og kan dermed bli å se på banen i privatlandskampen mot Romania i Middesbrough i morgen. Det vil i så fall bli hans første fotballkamp på tre og en halv måned.

Det var egentlig meningen at Henderson skulle få spilletid da England slo Østerrike 1-0 onsdag, men Liverpool-kapteinen fikk et tilbakeslag og kjente smerter i skadeområdet morgnen før kampen. Dermed valgte landslagssjef Southgate å la ham hvile.

30-åringen virket å være pigg under økten på Rockliffe Park lørdag. 

Harry Kane, Bukayo Saka og Harry Maguire var de eneste England-spillerne som trente for seg selv.