Liverpools leger har fått undersøkt Trent og har kommet med en oppløftende konklusjon

Positive signaler fra Liverpools medisinske stab når det gjelder Trent Alexander-Arnolds skade.

5. jun 2021 kl 09.12Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold var sønderknust etter at han skadet en muskel i fremsiden av låret mot slutten av Englands privatlandskamp mot Østerrike. Scouseren skjønte umiddelbart at drømmen om å spille for England i EM var knust. 22-åringen fikk en grad to avrivning av quadriceps-muskelen på fremsiden av det ene låret.

De mest pessimistiske prognosene antydet at det ville gå halvannen måned før skaden er leget. Dersom en slik prosnose slår til vil det bety at høyrebacken ikke vil kunne starte preseason med den øvrige Liverpool-troppen den 12. juli. Men fra Liverpool-leiren kommer det nå heldigvis positive signaler.

Mirror skriver at Liverpools medisinske stab føler seg trygge på at skaden vil være leget innen Liverpool starter preseason-treningen foran neste sesong.

Alexander-Arnold er blitt undersøkt av Liverpools medisinske eksperter etter at han returnerte til AXA Training Centre, og klubbens leger mener at scouseren skadeopphold vil bli på rundt en måned.

Følges opp av fysioterapeuter

Forsvarsspilleren vil nå bli værende på Merseyside i sommer, der han vil starte rehabiliteringgsarbeidet sammen med klubbens fysioterapeuter. Alexander-Arnold har etter å ha blitt undersøkt av klubbens leger realistiske forhåpninger om å være tilbake i trening samtidig som de andre spillerne starter opp sommertreningen i andre uken av juli.

Mirror skriver at Liverpool sannsynligvis kommer til å ha en treningsleir i Frankrike eller Østerrike senere i juli, avhengig av koronasituasjonen. Under denne treningsleiren vil det trolig bli spilt flere treningskamper, selv om klubben fortsatt ikke har gått ut med noen motstandere og datoer.