– Jeg tror det er en lårskade

Gareth Southgate sier at Englands medisinske stab vil bruke det kommende døgnet til å finne ut hvor alvorlig skaden til Trent Alexander-Arnold er.

2. jun 2021 kl 23.41Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold ble skadet på tampen av Englands privatlandskamp mot Østerrike i Middlesbrough. Scouseren haltet av banen etter 87 minutter, etter å ha signalisert til benken at han ikke kunne fullføre kampen. 

– Vi skal ta en titt på dette. Det var ikke hyggelig å se ham gå av banen på den måten han gjorde, uttalte England-manager Gareth Southgate til ITV etter kampen.

– Vi må undersøke ham, og følge med på hvordan skaden utvikler seg det kommende døgnet. Jeg tror det er en lårskade, men den medisinske staben undersøker dette nå. Vi får se. Det er ikke et godt tegn at han måtte gå av banen slik han gjorde. Vi vil vite mer om ett døgn eller to, la han til.