Har hentet fire nye spillere på en uke

Liverpool FC Women er godt i gang med å forsterke laget i jakten på opprykk.

26. jun 2021 kl 18.21Jens Bessesen

Liverpool FC Women sikret seg for en stund siden Matt Beard som manager. Beard er mannen som førte laget til to strake titler i Women's Super League i 2013 og 2014. 

Nå er laget i Championship, og jakter opprykk til det gode selskap. Forrige sesong ble det en noe skuffende tredjeplass, men med Beard ved roret har laget allerede blitt kraftig forsterket inn mot neste sesong. 

Fire nye spillere med Super League-erfaring

22. juni bekreftet de signeringen av Leanne Kiernan fra West Ham. Den 22 år gamle irske landslagsspilleren kan spille både spiss og kant. 

Dagen etter ble det klart at 29 år gamle Yara Daniels fra Belgia er tilbake i Liverpool etter to sesonger i Bristol City. Daniels er kantspiller. 

Den irske backen Megan Campbell ble deretter signert fra storlaget Manchester City. Campbell har vunnet en rekke trofeer med klubben, inkludert serie- og cupgull forrige sesong. 

Sist ble Jasmine Matthews bekreftet klar for laget. 28-åringen har i likhet med Daniels tilbrakt to sesonger hos Bristol City etter å ha hatt et opphold i Liverpool. 

Beard trente Bristol City forrige sesong, og det er åpenbart at manageren ser ut til å ha et spennende prosjekt på gang. Alle de fire signeringene kommer fra divisjonen over.

Viktige spillere blir med videre

Før de fire nysigneringene ble kjent, ble det også klart at LFC Women får med seg to viktige spillere videre. 

Både det unge stjerneskuddet Missy Bo Kearns og den spilleren som har vært i klubben lengst, Ashley Hodson, signerte nye kontrakter etter sesongslutt. 

Fem spillere forlot for øvrig laget etter sesongslutt da kontrakten gikk ut. Amy Rodgers, Jess Clarke, Kirsty Linnett, Becky Jane og Amalie Thestrup blir ikke med videre.

2021/22-sesongen starter siste helgen i august.