Europeisk storklubb vil ha Wilson

Harry Wilson er et av Liverpools heteste salgsobjekter i sommer, og nå er det konkret interesse fra Portugal.

25. jun 2021 kl 11.47Einar Kvande

Benfica ønsker å kjøpe Liverpool-vingen Harry Wilson, melder James Pearce hos The Athletic.

Den velinformerte journalisten rapporterer imidlertid at de innledende samtalene gikk i stå på grunn av Liverpools prislapp på 15 millioner euro.

24-åringen scoret sju mål og bidro med tolv målgivende pasninger på 37 kamper for Cardiff i Championship forrige sesong. Det var hans femte låneopphold, etter at han tidligere har vært innom Crewe, Hull, Derby og Bournemouth.

Forventer at portugiserne vil returnere til forhandlingsbordet

Pearce skriver at Liverpool forventer at Benfica vil komme tilbake til forhandlingsbordet. Anfield-klubben avslo et bud på rundt elleve millioner pund for spilleren fra Burnley i fjor sommer, og Liverpool mener at 15 millioner euro (13 millioner pund) er en realistisk pris etter Wilsons utvikling forrige sesong.

Den rykende ferske Premier League-klubben Brentford og den like ferske Championship-klubben West Bromwich har også vist interesse for den walisiske landslagsspilleren. Swansea City er en annen klubb som har vingen i kikkerten. 

Wilson har spilt i to av Wales sine gruppespillkamper i EM. Han skal ikke være fremmed for tanken på en permanent overgang til en ny klubb, da ønsket om å slå rot og få fast spilletid i en klubb er sterkt. Wrexham-mannen har vært i Liverpool siden han var U9-spiller. Hans eneste førstelagskamper for Liverpool kom i FA-cupen mot Plymouth i 2016/17 og mot Arsenal i ligacupen forrige sesong.