Tror Gordon får debuten denne sesongen

16-åringen imponerte under Liverpools treningsleir.

7. aug 2021 kl 23.34Einar Kvande

16 år gamle Kaide Gordon har imponert under Liverpools treningsleir i Østerrike og Frankrike. Den velinformerte Athletic-journalisten James Pearce tror at tenåringen vil få sin førstelagsdebut denne sesongen.

– Gordon er fortsatt bare 16 år gammel, og definitivt en å følge med på, skriver Pearce.

16-åringen ble hentet fra Derby Countys akademi for en million pund i januar. Siden den gang har han scoret fem mål og levert tre målgivende for Liverpool U18, og han scoret i debuten for Liverpool U23. 

– Jeg tipper han får sin førstelagsdebut denne sesongen, i ligacupen. Owen Beck, Tyler Morton, Conor Bradley og Mateusz Musialowski vil også være aktuelle i så måte.

– James Balagizi var ikke involvert med førstelaget under preseason på grunn av en skade, men han er også en spiller jeg virkelig liker. Han har alt du ønsker fra en sentral midtbanespiller. Han er en spiller med potensial.