Så resten av kampen på sykehuset

Harvey Elliott er ikke bare Liverpool-spiller, han er også Liverpool-supporter!

13. sep 2021 kl 17.53Einar Kvande

Etter at Liverpools medisinske team hadde fått foten til Harvey Elliott tilbake på plass i ankelleddet, var tenåringen mest opptatt av hvordan det gikk med hans lagkamerater på Elland Road. Det viser bilder fra sykehuset i Leeds, som viser at 18-åringen følger kampen på sin egen mobiltelefon bare minutter etter at han selv hadde blitt båret av banen, mens han venter på å bli undersøkt ytterligere på sykehuset.

Elliott ble utskrevet fra sykehuset i Leeds allerede i går kveld, og vil nå måtte gjennom en ankeloperasjon denne uken, sannsynligvis allerede tirsdag.

Bildet over ble lagt ut på spillerens Instagram-konto, og viser at midtbanespilleren fikk sett avslutningen av kampen live på sin egen telefon.

– Hvis dere bare visste hvor mye han elsker denne klubben...han ville fremdeles vært her med noen fans og sikkerhetsvaktene hvis han kunne, sa Klopp etter sesongens første kamp på Anfield, mot Burnley, i august.

Elliott ble behandlet i mange minutter ute på banen etter at han ble skadet da han ble taklet av Leeds-spilleren Pascal Struijik i annen omgang. Deretter ble han fraktet til Leeds General Infirmary, under oppsyn fra klubblege Jim Mozon. Han ble utskrevet fra sykehuset klokken 21.00 lokal tid søndag kveld.