Sen utlikning sikret poeng for juniorene

Liverpools U19-lag har fått en god start på årets UEFA Youth League.

28. sep 2021 kl 17.31Jens Bessesen

Porto U19 - Liverpool U19 1-1 (0-0), UEFA Youth League: Andre runde av UEFA Youth League gikk tirsdag av stabelen da Liverpools U19-lag skulle følge opp 1-0-seieren over AC Milan i den første runden.

Borte mot Porto ble det en jevnspilt affære. Hjemmelaget kom til et par muligheter før pause, men en god Harvey Davies i Liverpool-målet sikret 0-0 til pause.

Etter hvilen kom Melkamu Frauendorf inn for Kaide Gordon, og tyskeren skulle spille en viktig rolle. Men det var portugiserne som tok første stikk. Diogo Abreu ga hjemmelaget ledelsen etter 70 minutter.

Frauendorf var frempå ti minutter senere og sørget for at sluttresultatet ble 1-1. Han scoret etter å ha blitt spilt frem av Tyler Morton.

Med 1-1 i bagasjen hjem til Merseyside har Marc Bridge-Wilkinsons gutter fått en god start på UEFA Youth League. De topper gruppen sammen med Porto - begge står med fire poeng. I den øvrige kampen tirsdag ble det 1-1 mellom AC Milan og Atletico Madrid. De to står med ett poeng.

Juniorene følger kalenderen til Champions League. Dermed er Atletico Madrid på bortebane neste utfordring for Liverpool U19.