Harvey Blair er blitt belønnet med ny kontrakt

Harvey Blair har signert en ny kontrakt med Liverpool FC.

Liverpool FC bekrefter at Harvey Blair har signert en ny kontrakt med klubben. Den 18 år gamle spissen kom til Anfield-klubben som 12-åring, og har i all hovedsak spilt for Marc Bridge-Wilkinsons U18-lag denne sesongen.

Blair fikk imidlertid sin førstelagsdebut da Liverpool slo Preston North End i fjerde runde i ligacupen på Deepdale i oktober. 

Tenåringen signerte sin første profesjonelle kontrakt med Liverpool i 2020. En avtale som senere ble forlenget. 

Blair har denne sesongen scoret mot Sunderland for U18-laget i ligaspillet, og han gjorde også vinnermålet mot Aston Villa i Premier League Cup. Vi kan også nevne at han spilte begge oppgjørene mot Atletico Madrid i UEFA Youth League.