Bekreftet at Clarkson vil være i troppen

Uten å nevne navn klarte Klopp-assistent Peter Krawietz å bekrefte at Leighton Clarkson vil være i troppen til Liverpool i FA-cupens tredje runde mot Shrewsbury.

Tidligere denne uken gikk Blackburn-manager Tony Mowbray med å sende Leighton Clarkson tilbake til Liverpool. 20-åringen ble sendt ut på lån til favorittklubben i august, men han har slitt med å spille seg inn på laget på Ewood Park.

Under sin pressekonferanse lørdag bekreftet Peter Krawietz at Liverpool har en spiller tilbake fra lån som vil gå rett inn i troppen til kampen mot Shrewsbury, og den eneste utlånte spilleren Liverpool har hentet tilbake så langt denne måneden er Clarkson.

– Ja, vi har en spiller tilbake fra lån, og han vil trolig være i troppen i morgen, sa tyskeren.

– Vi søker selvsagt etter løsninger over alt for denne kampen og denne troppen. Vi har funnet nok spillere til å stille et lag.

– Jeg kan ikke nevne navn. Vær så snill og forstå min situasjon. Jeg kan ikke snakke om det. 

Flere må testes på nytt

Krawietz ville si noe om hvilke spillere som er tilgjengelige til kampen mot Shrewsbury, da flere må testes på nytt. Det er imidlertid klart at laget vil bestå av en blanding av erfarene og unge spillere. 

– Om vi kan forvente det perfekte laget i morgen? Selvsagt kan vi ikke det, men vi kan alltid vise den rette og perfekte reaksjonen ute på banen.

– Jeg håper vi får se en skikkelig laginnsats med erfarne ledere på laget, og unge spillere som får den fantastiske opplevelsen det er å spille på Anfield og kjenne på støtten fra våre supportere.

– Jeg håper spenning er det riktige ordet for det. Jeg håper de gleder seg til kampen starter. Vi skal prøve å gi dem så mye selvtillit som de trenger, og at de er så fokusere som de trenger å være.

– Vi har hatt koronasmitte på U23-laget også. Noen av de spillerne er tilbake nå, så vi kan velge et lag som er i stand til å spille fotball på vår måte. Vi ønsker en skikkelig fotballkamp i morgen, der vi opptrer kompakt og aggressivt, der vi angriper og spiller god fotball.

– Da treningsanlegget var stengt kunne vi ikke samles der. Vi forsøkte å holde kontakten med spillerne i den perioden, akkurat som vi gjorde da landet var nedstengt. Alle kunne jobbe på egen hånd, takket være våre gode arbeidsrutiner. Vi klarte å finne løsninger for spillerne.

– Noen kunne løpe utendørs. De som ikke kunne det fikk et spesialprogram.