Bekreftet: Rhys Williams er hentet hjem

Låneoppholdet i Swansea er avsluttet.

Swansea City bekrefter på sine hjemmesider at Rhys Williams sitt låneopphold i klubben er avsluttet. Liverpool har bestemt seg for å hente hjem den 20 år gamle midtstopperen. 

Williams har bare vært på banen syv ganger for den walisiske klubben denne sesongen. Det er færre enn han hadde for Liverpool på samme tid forrige sesong. Etter en sterk avslutning på Premier League-sesongen 2020/21 sendte Liverpool Williams ut på lån med håp om fortsatt å få spilletid, men han har ikke klart å spille seg inn på laget som er nummer 17 på tabellen i Championship. 

«Alle her i Swansea City ønsker å takke Rhys for hans bidrag i løpet av hans tid i klubben, og ønsker ham hell og lykke i fremtiden», skriver Swansea City på sine nettsider. 

Williams er den tredje spilleren som blir hentet hjem på lån fra Championship i januar. Leighton Clarkson klarte heller ikke å få spilletid og ble hentet tidlig hjem fra Blackburn. Sheyi Ojo er også tilbake på Merseyside etter å ha pådratt seg en langtidsskade i forrige kamp for Millwall.