De utlånte:Cain med målgivende for opprykksjagende Newport

Jake Cain er den som har mest grunn til å smile av Liverpools utlånte spillere etter helgens ligarunde.

England

CHAMPIONSHIP

Ben Davies er koronasyk, og dermed var han uaktuell til Sheffield Uniteds hjemmekammp mot Luton. Laget fra stålbyen vant 2-0, i en kamp hvor tidligere Liverpool-spiller Rhian Brewster gjorde vertenes første mål tre minutter ut i annen omgang.

Sepp Van Den Berg spilte hele kampen da Preston tapte 1-0 for Swansea i Wales.

Sheyi Ojo er langtidsskadet, og vil trolig ikke være tilbake i spill før i begynnelsen av april. Han var derfor ikke i troppen da Millwall tapte 1-0 i Blackpool.

LEAGUE TWO

Jake Cain serverte den målgivende pasningen til Courtney Baker-Richardson ni minutter ut i andre omgang, da Newport vant 1-0 over svakt plasserte Scunthorpe United på bortebane. Newport ligger på playoff-plass, og kjemper om opprykk til League One.

Paul Glatzel var ikke i troppen til Tranmere, som vant 1-0 over Crawley Town på bortebane takket være en scoring av tidligere Liverpool-spiller Jay Spearing.

NORTHERN PREMIER

Liam Hughes voktet buret for Stalybridge Celtic i bortekampen mot FC United of Manchester, hvor han slapp inn to mål i en kamp som gjestene tapte 2-1.

Skottland

PREMIERSHIP

Ben Woodburn er syk, og var derfor ikke i troppen da Hearts vant 5-0 på bortebane over Auchinleck Talbot i den skotske cupen.

LEAGUE ONE

Luis Longstaff ble byttet ut i det 75. minutt da Queens Park spilte 1-1 mot Clyde på bortebane.

Øvrige land

PREMIER LEAGUE, WALES

Jakub Ojrzynski voktet buret da Caernarfon Town vant 3-1 over Cefn Druids på bortebane.

LA LIGA 2, SPANIA

Anderson Arroyo spilte hele kampen i midtforsvaret da Mirandes klarte 0-0 borte mot Alcorcon.