Det må et veldig stort bud til for at Liverpool selger Origi. Han er ikke til salgs

Liverpool har ingen planer om å selge Origi denne måneden.

Divock Origi har blitt linket bort fra Liverpool denne måneden, og det har vært snakk om både klubber i Serie A og Newcastle, som er på desperat spissjakt etter at Callum Wilson ble langtidsskadet.

Sky Sports har hevdet at Liverpool er villig til å selge spilleren for under 10 millioner pund, og The Telegraph skrev tidligere i uken at han var tilgjengelig for 7 millioner pund.

Det stemmer ikke – skriver James Pearce i The Athletic. Liverpool har ikke planer om å selge spissen, og han har ikke gitt indikasjoner på at han ønsker seg bort.

Kontrakt ut sesongen

Pearce bringer endelig klarhet i hvordan Origis kontraktssituasjon er. Belgieren signerte en ny langtidskontrakt etter den fantastiske avslutningen på 2019-sesongen, da han var svært delaktig i at Liverpool vant Champions League for sjette gang.

Den avtalen går ut til sommeren, men det er en klausul i kontrakten som gjør at kontrakten utvides med ett år dersom han når er visst antall kamper. Så langt har 26-åringen spilt 10 kamper denne sesongen, og har fire kamper fra start.

Kilder i LFC avfeier at det vil være nok med et bud på 7 millioner pund for å kjøpe Origi, og insisterer på at det må et langt høyere bud til for at det i det hele skal bli vurdert.