Gerrard med stikk til Manchester United-supporterne– Det var relativt stille - jeg har vært på flere stadioner med mer lyd enn dette

Aston Villa ble et nummer for små på Old Trafford mandag kveld. Supporterne til hjemmelaget var relativt stille selv om de vant kampen, ifølge Steven Gerrard.

Steven Gerrard ønsket ikke at fokuset før hans Aston Villas møte med Manchester United på Old Trafford skulle være på hans fortid hos rivalene Liverpool. 

– Det handler om kampen; ikke meg, uttalte han på pressekonferansen før kampen, men det ble tidlig tydelig at scouserens melding ikke hadde nådd fram til motstandernes leir. 

Fikk det glatte lag

Da Gerrard gikk ut av banen foran Stretford End ble han møtt med unison pipekonsert, og sannsynligvis mange velvalgte gloser fra publikum. 

I stedet for å gjemme seg bort var Liverpool-legenden iskald da han tok en tyggis, snudde seg mot supporterne og tok inn all hetsen - et øyeblikk som falt i smak blant Liverpools supportere. 

41-åringen har alltid trivdes med høylytte kritikere som motivasjonskilde, og hans Aston Villa kunne fort ha avansert på bekostning av hjemmelaget. 

Til slutt ble Scott McTominays tidlige ledermål avgjørende, men det var underdogene som styrte kampen og som burde ha utlignet før sluttsignalet lød og som blant annet fikk to mål annullert. 

Stikk til supporterne

Etter kampen benyttet Gerrard muligheten til å sende et stikk i retning hjemme-supporterne. 

– Det var relativt stille - jeg har vært på flere stadioner med mer lyd enn dette. Det var en god kamp med en fin atmosfære, men hetsen jeg fikk preller bare av, sa han ifølge Liverpool Echo.

MISFORNØYD: Gerrard fikk ikke returen til Old Trafford som han hadde drømt om.

MISFORNØYD: Gerrard fikk ikke returen til Old Trafford som han hadde drømt om.

Allerede lørdag kveld kan Gerrard og hans Aston Villa få revansj mot Manchester United på Villa Park når lagene møtes til dyst klokken 18.30. 

Dersom scouserens mannskap overlister de tidligere rivalene vil det ikke være overraskende med en liten gest tilbake til supporterne som misliker ham mest. Kampen starter 18.30 og sendes på TV2 Sport Premium.