– Dette er en viktig kamp for spillernes utvikling

U18-trener Marc Bridge-Wilkinson ser frem til møtet med Chelsea i FA Youth Cup.

Etter å ha slått Fleetwood Town og Burnley i tidligere runder i FA Youth Cup, står Chelsea på motsatt banehalvdel i Kirkby i kveldens kamp i femte runde av juniorcupen.

Chelsea har vunnet FA Youth Cup hele ni ganger, og leder også for tiden U18 Premier League South. Liverpool kan derfor forvente seg tøff motstand i denne cupkampen.

– Jeg tror det blir en strålende kamp, og vi ser virkelig frem til den. Chelsea er en flott klubb, med et strålende akademi, så dette gleder vi oss til, sier Marc Bridge-Wilkinson til Liverpoolfc.com.

– Vi forventer en veldig tøff kamp, men vi tror vi kan prestere godt, og så får vi se hvor det tar oss, legger U18-manageren til.

Liker å møte de beste

Kampen blir spilt bak lukkede dører ved akademiet i Kirkby, men blir sendt direkte på LFCTV og LFCTV GO. Kampstart er klokken 18.30.

Liverpool tok seg til finalen i juniorcupen forrige sesong, da de møtte Manchester United, Arsenal og Aston Villa på veien.

– Det er strålende å møte så gode klubber i løpet av sesongen, om det er i ligaen eller cupen. Dette er viktige kamper for spillernes utvikling. 

– Vi har gode spillere i troppen, og ikke minst spillere som kan score mål. Min beskjed til guttene er å nyte kampen. Det blir en fin erfaring å ta med seg, avslutter U18-manageren.