Både Liverpool og Fulham kan få det slik de vil

En låneavtale tilbake til Fulham kan løse floken.

Liverpool jobber nå hardt for å signere Fulhams offensive midtbanespiller Fabio Carvalho før transfervinduet stenger natt til tirsdag.

19-åringen har bare seks måneder igjen av sin nåværende kontrakt med London-klubben, og vil således være tilgjengelig for en kompensasjonssum i sommer.

Fem millioner pund

Liverpool har i dag lagt inn et bud på fem millioner pund for tenåringen, og de to klubbene er nå i samtaler om en overgang. The Athletic melder at Fulham fortsatt er fast bestemte på å beholde Carvalho ut sesongen, og så sent som fredag utelukket manager Marco Silva en overgang i januarvinduet.

James Pearce tror at en låneavtale tilbake til Fulham ligger i kortene. Det gjør at begge parter oppnår det de ønsker seg.

Fulham ønsker å beholde Carvalho i jakten på opprykk til Premier League, samtidig som de ikke er så begeistret for tanken på å miste spilleren for et lite kompensasjonsbeløp til sommeren.

Liverpool vil på sin side unngå konkurranse om spillerens underskrift om de får kjøpt ham nå, og lånt ham tilbake til Fulham ut sesongen.