Frank lot seg irritere av baklengsmålene. Avslører hva han sa til Klopp etter kampen

Brentford-manager Thomas Frank mener laget hans ga bort unødvendige mål på Anfield.

– Det er ikke første gang et lag taper 3-0 på Anfield, men måten det skjedde på irriterer meg mye. Spesielt det tredje målet var veldig unngåelig og skulle aldri ha skjedd, sier Brentford-manager Thomas Frank til brentfordfc.com etter søndagens kamp på Anfield. 

Som i det motsatte oppgjøret i London i september måtte han se Jürgen Klopps lag score tre ganger. Forskjellen da var at Brentford klarte å slå tilbake og skaffe seg ett poeng. På Anfield søndag ble de minst ett nummer for små. Men det var spesielt 1-0- og 3-0-målene som irriterte Frank. Det første målet kom fra Fabinho på hjørnespark, mens det siste kom da Liverpool presset høyt og Roberto Firmino og Takumi Minamino utnyttet en ballvinning i motstanders sekstenmeter.

– Baklengsmål på dødball skal aldri skje. Hvis du vil få et resultat mot et lag i verdensklasse kan du aldri slippe inn på dødball, sier han. 

– Skulle likt å se hva som hadde skjedd

Brentford hadde kjempet godt gjennom hele første omgang, men det var en nedtur da Fabinho stanget inn 1-0 i det 44. minutt. Liverpool hadde dominert, men de største sjansene ble skapt på hjørnespark.

– Vi spilte veldig bra i 60 minutter. Bra struktur og disiplin, og i tillegg var vi modige da vi valgte å presset høyt. Vi lå godt da vi lå lavt og ofret oss da det var nødvendig, sier han.

Dødballmålet han irriterer seg over var det som fikk kampen over i Liverpools spor.

– Jeg sa til Jürgen at jeg skulle likt å se hva som hadde skjedd om det var 0-0 til pause, avslører Frank. 

Brentford hadde en mulighet til å utlikne ved Bryan Mbeumo, men i stedet doblet Alex Oxlade-Chamberlain ledelsen for Liverpool. Da måtte Frank innse at løpet var kjørt.  

– Hvis du vil være et godt lag i Premier League må du håndtere alle spillets faser. Som nyopprykket lag må du være veldig god til å forsvare dødballer. Du kan ikke slippe inn enkle mål. De første 10-15 kampene var vi strålende, men i det siste har vi av en eller annen grunn begynt å slippe inn fra dødball, sier dansken.