Gordon bommet på straffespark, men avgjorde kampen like før slutt

Kaide Gordon klarte ikke å score på straffespark da Liverpool U23 slo Crystal Palace, men ble likevel helten da han avgjorde kampen helt på tampen av oppgjøret.

Max Woltman sendte gjestene fra Merseyside i føringen. Målet kom etter at Kaide Gordon hadde vunnet ballen midt på banen, og utfordret en Palace-spiller. Ballen havnet hos Tyler Morton, som spilte en flott ball ut til høyre. Innlegget fra Leighton Clarkson ekspederte Woltman i nettet til 1-0.

Crystal Palace hadde nær utlignet etter rot i Liverpool-feltet, men Marcelo Pitaluga gjorde en god redning.

Like før pause fikk Liverpool straffespark, men Gordons forsøk fra elleve meter ble reddet av Palace-keeperen.

Lagene gikk dermed i garderoben på stillingen 1-0 til Liverpool.

Gordon avgjorde kampen

Pitaluga vartet opp med et par gode redninger etter pause, og Jarell Quansah sørget også for at Liverpool beholdt føringen med en fantastisk blokkering.

Godt forsvarsspill vartet også James Balagizi opp med da ti minutter gjenstod av kampen, da han fulgte sin mann inn i boksen og fikk stoppet en farlig sjanse.

Kaide gjorde opp for straffebommen i sluttminuttene, da han plukket opp ballen på egen banehalvdel, og avanserte til utkanten av Palace sitt straffefelt, før han skrudde ballen i hjørnet bak keeper til 2-0.

Et sterkt Palace-lag hadde flest sjanser, men det unge Liverpool-laget sto i mot og forsvarte seg godt. Kaide Gordons briljante solomål på tampen var kampens høydepunkt.

Liverpools lag: Pitaluga; Bradley, Quansah, Koumetio, Beck; Clarkson, Morton, Norris; Balagizi, Woltman, Gordon.

Reserver: Bearne, Clayton, Kelly, O'Rourke