– Henderson gikk og ordnet en annen drakt til den handikappede damen

Da Liverpool-spillerne takket sine supportere for kampen, ga Jordan Henderson bort kampdrakten sin. En norsk Liverpool-supporter som sto rett ved hendelsen mener hendelsesforløpet er blitt feilaktig gjengitt i mediene.

Etter at tre poeng var innkassert på Selhurst Park søndag ettermiddag gikk Liverpool-spillerne bort til borteseksjonen for å takke sine supportere for innsatsen. Da benyttet lagkaptein Jordan Henderson anledningen til å gi bort spillertrøyen sin.

Den norske Liverpool-supporteren Ole-Johan Backman sto rett ved siden av opptrinnet. Han opplyser at Henderson skulle gi trøyen sin til en dame som satt rett bak ham selv.

Da benyttet en far med et barn på skuldrene anledningentil å rappe trøyen, og stikke av med den. Midtbanespilleren reagerte først me vantro, før han ble rasende, og forsøkte å gjøre andre supportere og vakter på stadion oppmerksom på det som hadde skjedd.

– Mediene har rapportert at det var noen som stjal drakten fra gutten som sitter på skuldrene til faren sin. Det stemmer ikke. Det var faren som stjal strøyen som var ment for den handikappede damen som satt rett bak meg. Faren la på sprang med gutten på skuldrene umiddelbart etter at han fikk tak i drakten, sier Backman til Liverpool.no.

Han opplyser at vaktene også misforstod situasjonen, og trodde at drakten var ment for gutten. Derfor ble det ikke tatt affære umiddelbart.

– Hun som skulle få drakten ble veldig lei seg, så Henderson gikk for å ordne en annen drakt til den handikappede damen, sier Backman, som syntes det var litt rart å komme så tett på et slikt opptrinn, som har fått medienes oppmerksomhet.