– Jeg kan ikke se for meg at Origi blir solgt denne måneden

Divock Origi er dessverre skadet i den perioden av sesongen der det virkelig ville vært behov for ham.

Helt siden det ble klart at Afrikamesterskapet skulle flyttes tilbake til januar og februar midt i sesongen, har en snakket om Divock Origi, og hvor viktig han kan bli i akkurat denne måneden.

Dessverre har belgieren, som viste veldig fin form i slutten av november og starten av sesongen, pådratt seg en kneskade. Det var før kampen mot Aston Villa 11. desember at Jürgen Klopp fortalte at 26-åringen hadde smerter i kneet.

Siden det har han ikke trent, og han kommer ikke til å bli involvert i kveldens semifinale mot Arsenal.

– «Div» er ikke tilgjengelig. «Div» har ikke trent. «Div» er fortsatt skadet, og fortsatt i rehabilitering, sa Klopp i den lukkede delen av onsdagens pressekonferanse.

Kan ikke se for seg at han blir solgt

Origi har blitt linket bort i dette vinduet. Han har seks måneder igjen av kontrakten sin på Anfield, men det er en avtale som forlenges automatisk med ytterligere ett år dersom han når et visst antall kamper.

Sky Sports og andre medier har hevdet at det gjør at han er tilgjengelig for en så lav pris som sju millioner pund i dette vinduet, men ifølge The Athletic er dette noe Liverpool har avvist. Det må et veldig godt bud til for at han blir solgt i januarvinduet.

– Han kan ikke hjelpe oss akkurat nå, men jeg ser ingen som helst scenario. Nesten alt kan skje her i livet, men i dette øyeblikket vil jeg si at han kommer til å bli her, sa Klopp.

– Forhåpentligvis vil han også være frisk igjen snart, for nå vil vi ha stor bruk for ham.

Semifinalen mellom Liverpool og Arsenal spilles kl. 20.45 i kveld, og vises på V4 og Viaplay. Sendingen starter kl. 20.15.