Lagoppstillingen er klarKlopp gjør to endringer på laget

Takumi Minamino og James Milner settes ut av laget fra semifinalen mot Arsenal.

Liverpool tar imot Brentford kl. 15.00. Manchester City slo Chelsea på lørdag, og dersom det skal være noe som helst håp om å bli med litt lenger i en tittelkamp, må Thomas Franks lag bli slått på Anfield i dag.

Dette blir den første ligakampen der de røde må klare seg uten Sadio Mané, Mohamed Salah og Naby Keita som er i Afrikamesterskapet. Diogo Jota, Roberto Firmino og Takumi Minamino fikk det ikke helt til å stemme i semifinalen på torsdag – men forhåpentligvis går det bedre i dag!

Ut fra det laget går James Milner og Takumi Minamino, og inn kommer Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones. Det skal bli interessant å se hvem av de to som starter i angrepet, for begge har blitt brukt i begge roller tidligere. Det kan også være en formasjonsendring, og med tanke på navnene her virker det ikke helt utenkelig at det kan være en diamant. Fasit får vi kl 15.00!

For Brentford ble Rico Henry klar. Han var regnet som usikker til denne kampen. Den tidligere Liverpool-spilleren Sergi Canos har trent de siste dagene, men er kun på benken.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Trent-Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Oxlade-Chamberlain, Jota, Firmino, Jones

Benk: Kelleher, Konate, Milner, Gomez, Minamino, Tsimikas, Gordon, Williams, Morton.

Brentford: Fernandez, Ajer, Jansson, Pinnock, Roerslev, Janelt, Nørgaard, Baptiste, Henry, Mbuemo, Toney

Benk: Lössl, Canos, Jensen, Forss, Wissa, Ghoddos, Bidstrup, Bech, Stevens

Kampen har avspark kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium.