Liverpool klagde på Stamford Bridge. Nå har Chelsea gjort endringer

London-klubben måtte gjøre utbedringer.

Tidligere denne måneden spilte Liverpool borte mot Chelsea, i en ligakamp som endte 2-2. Liverpool var misfornøyd med fasilitetene og størrelsen på bortegarderoben på Stamford Bridge, rapporterer The Telegraph.

Jürgen Klopp mistet kampen etter å ha testet positivt for koronaviruset, og Pep Lijnders og Trent Alexander-Arnold testet positivt etter kampen. Det var Lijnders som hadde ledet de røde i kampen.

Noen dager før Liverpool-kampen, spilte Brighton borte mot Chelsea. Også Graham Potter skal ha klaget på størrelsen på garderoben, der det skal ha vært vanskelig å holde avstand.

Måtte bygge ut

Det førte til at Premier League satte krav til Chelsea om at de skulle utvide bortegarderoben. Chelsea aksepterte det, og har hatt en periode med bortekamper mot Chesterfield, Tottenham, Manchester City og Brighton i cuper og liga.

Da Chelsea tok imot Tottenham i Premier League på søndag, var arbeidet ferdigstilt. De har slått ned en vegg til mediarommet der journalistene jobber.

Endringene gjør at Stamford Bridge nå er den eneste stadion i Champions League som ikke tilfredsstiller kravene for media. Chelsea har lenge hatt planer om å bygget et nytt stadion, men disse planene virker å ligge på is.

Åtte klubber har større stadion enn Chelsea i Premier League. Anfield er per i dag den femte største bak Old Trafford, Tottenham Hotspur Stadium, Emirates Stadium og London Stadium, men er under utbygging.