Nå blir det veldig vanskelig å ta igjen Manchester City

Kevin de Bruyne scoret kampens eneste mål da City vant toppkampen.

Slik Manchester City har prestert de siste månedene, skal det noe helt spesielt til for å stoppe dem. Chelsea er et av lagene som har vist seg kapable til å stoppe Pep Guardiolas lag tidligere, som i forrige sesongs Champions League-finale, men denne gang skulle det ikke gå.

Kevin de Bruyne scoret kampens eneste mål i det 70. spilleminutt, da han dro seg fri inne på Chelseas banehalvdel, og plasserte ballen i hjørnet bak Kepa Arrizabalaga fra langt hold. Arrizabalaga tok et skritt til siden like før skuddet kom, og var sjanseløs til å nå bort da han kastet seg.

Chelsea hadde én gedigen mulighet da Romelu Lukaku ble spilt gjennom på stillingen 0-0, men den store belgieren valgte å skyte tidlig, og Ederson var ute og fikk avverget. Returen var også en veldig stor sjanse, men Hakim Ziyech skjøt langt over selv om Ederson ikke var på plass.

Langt opp

Resultatet betyr at City nå har vunnet 12 strake ligakamper, og nå er dessverre luken blitt farlig stor.

De har 56 poeng – og har med det en luke på 14 ned til Liverpool. De røde har riktig nok to kamper til gode, og kan kutte forspranget til åtte poeng dersom de vinner hengekampene mot Brentford og Leeds på Anfield.

En skal likevel være veldig optimistisk dersom en fortsatt har stor tro på ligagull, slik City bare vinner og vinner.

Liverpool skal til Etihad Stadium 9. april, i det som blir den 32. serierunden. Det eneste som er sikkert, er at de røde ikke har råd til noe annet enn seier mot Brentford på søndag.

Liverpool - Brentford spilles søndag kl. 15.00, og vises på TV 2 Sport Premium.