Nå har endelig TV-selskapene fått ut fingeren: Tre kamper flyttes

Dersom du skal på tur i mars, kan du nå planlegge turen skikkelig.

Egentlig skulle TV-kampene for mars måned ha kommet på mandag. Så ble det utsatt til tirsdag, og så til onsdag kl. 12.00. Heller ikke de fristene klarte Sky Sports og BT Sport å holde – men nå har de valgt sine kamper.

Det er noe mange venter på – spesielt dersom de planlegger tur – og det er det mange som gjør til hjemmekampene mot West Ham og Manchester United.

Hjemmekampen mot West Ham lørdag 5. mars skal spilles kl. 18.30 norsk tid.

Liverpools bortekamp mot Brighton er flyttet frem, og skal spilles på Amex Stadium lørdag 12. mars kl. 13.30 norsk tid. De røde skal møte Inter på Anfield tirsdagen før, i den siste åttendedelsfinalen i Champions League.

Hjemmekampen mot Manchester United flyttes til søndag 20. mars kl. 17.30.