– Nei, Thiago er ikke ute for resten av sesongen!

Det har svirret en del rykter rundt Thiago Alcantaras hofteskade, men ifølge Jürgen Klopp er ikke spanjolens helsetilstand så dårlig som ryktene vil ha det til.

Liverpool FC forventer at Thiago vil starte et rehabiliteringsprogram på mandag. Jürgen Klopp forventer ikke noe langt skadeopphold på grunn av hofteskaden spanjolen pådro seg i romjulen.

Liverpools nummer 6 har ikke figurert i noen av de tre siste kampene på grunn av skaden, men Klopp forsikrer alle røde om at det ikke dreier seg om noen langtidsskade, etter at enkelte har spekulert i at spanjolen vil være ute resten av sesongen.

– Det er noe som plager ham i hoften. Det er situasjonen, og han trenger tid nå. Han trente ikke denne uken, men vi forventer at han skal være tilbake og starte rehabilitering fra i morgen, og så får vi se, sa Jürgen Klopp til pressen etter cupseieren over Shrewsbury.

– Nei, han kommer ikke til å være ute resten av sesongen. Ikke i det hele tatt.