Ny informasjon om Elliott, Thiago, Origi og Oxlade: Ox håper å være tilbake allerede til helgen

Ingen langtidsskade for Alex Oxlade-Chamberlain.

Alex Oxlade-Chamberlain har fått mye spilletid den siste måneden, og mot Brentford toppet han en god kamp med det viktige 2-0-målet før han måtte ut etter et overtråkk. Assistentmanager Pep Lijnders kom heldigvis med gode nyheter om skaden til «Ox» på dagens pressekonferanse. 

– Vi snakket sammen i går, og han føler seg ok. Han blir ikke klar i morgen, men håper å rekke helgens kamp, sa Lijnders, som først og fremst ville skryte av 28-åringens prestasjoner.

– Hvis vi snakker om Ox, må vi først snakke om hans strålende prestasjoner. Han har vært viktig for laget, for han har spilt godt i mange forskjellige posisjoner, sa han.

Flere spillere på vei tilbake

Det betyr at det ser lovende ut på skadefronten til Liverpool, og enda bedre kan det bli etter landslagspausen som venter etter søndagens kamp mot Crystal Palace. Da kan nemlig Thiago, Harvey Elliott og Divock Origi bli å se på banen igjen. 

Elliott var tirsdag tilbake i trening for første gang siden september. Thiago har vært ute i over en måned, og det samme har Origi. Nå nærmer de også seg. For øvrig var Nat Phillips også i trening igjen tirsdag. 

Lijnders bekreftet at Elliott må være tålmodig mens han venter på å komme på banen igjen etter langtidsskaden.

Om Thiago og Origi sa han følgende: 

–  Thiago er forhåpentligvis tilbake i full trening etter landslagspausen og klar til å møte Cardiff. Divock er klar først etter Cardiff, sa Lijnders og siktet til FA-cupkampen 6. februar.

For øvrig hadde han ikke noen nye skadebekymringer å melde om. I stedet rapporterte nederlenderen om en sulten spillergruppe foran det avgjørende semifinaleoppgjøret mot Arsenal.