Oxlade-Chamberlain skulle gjerne vært ferien foruten

Midtbanespilleren syntes det passet dårlig med en pause nå som han har fått spilletid og har scoret mål for Liverpool.

Liverpool reduserte avstanden opp til Manchester City til ni poeng da de slo Crystal Palace 3-1 på Selhurst Park forrige helg. De røde har også en kamp tilgode på del lyseblå, nemlig den utsatte kampen mot Leeds på Anfield.

Alex Oxlade-Chamberlain er fullt klar over hva som kreves om Liverpool skal ha noen sjanse til å ta igjen City i de fire månedene som gjenstår av sesongen.

– Slik situasjonen er nå vet vi at vi må jage dem, og vi vet vi ikke har råd til å avgi poeng, sier Ox til Liverpoolfc.com.

– Vi må bare fortsette å vinne, og dersom vi klarer det, vil vi sette press på de som ligger foran oss. 

– Selv om vi hadde en stor luke da vi vant Premier League for et par år siden, så følte vi presset litt fra lagene som jaktet oss. Det kan fort føre til at du presterer litt under pari, og avgir noen poeng.

– Du vet aldri hvordan andre lag påvirkes av slike ting. Vi må bare fortsette å vinne våre kamper, og fortsette å legge press på City, så får vi se hvordan det går til slutt.

Tøff innspurt

Midtbanespilleren skulle gjerne ha vært foruten vinterferien og spilleoppholdet på to uker. Han jobbet knallhardt for å rekke Palace-kampen etter at han skadet ankelen en uke tidligere. 

– Når laget vinner ønsker du å spille flere kamper og vinne dem også. Men samtidig er vi klar over at vi skal spille mange kamper, og det blir en tøff innspurt, så vi trenger alle skadefrie og så uthvilte som mulig. 

– Slik sett er det bra for guttene at vi får denne muligheten til et avbrekk fra det tette kampprogrammet, og spesielt er det bra nå i januar. Vi må sørge for å lade batteriene, og trene litt på egen hånd i ferien, slik at vi er klare når vi kommer tilbake, avslutter Oxlade-Chamberlain. 

De siste ukene har det blitt mye spilletid for spilleren som kan bekle mange posisjoner, og han har også bidratt med tre scoringer på de siste fire kampene han har startet.