Se alt Luis Diaz gjorde mot Peru

Med en overgang til Liverpool nært forestående var det knyttet enorm interesse til Luis Diaz foran VM-kvalifiseringskampen mellom Colombia og Peru. Her kan du se alle hans involveringer i kampen.

Oppgjøret mot Peru ble en frustrerende affære for både Colombia og Diaz. Peru la seg lavt, og Colombia stanget mot en bastant forsvarsmur gjennom hele oppgjøret, før Peru så kontret inn et vinnermål i sluttminuttene.

VM-billetten kan ryke

Den scoringen kan i verste fall føre til at Colombia ikke kvalifiserer seg til Qatar-VM. Colombia er nå nede på sjetteplass i VM-kvalifiseringen. Bare de fire øverste lagene på tabellen får direkte VM-billett, mens laget på femteplass skal ut i en kvalifisering mot en nasjon fra Nord- og Mellom-Amerika.

Diaz var ikke redd for å ta ansvar i kampen, og prøvde hele tiden å skape noe fremover på banen, men dessverre lykkes han ikke i nevneverdig grad.

Nøkkeltallene viser at Luis Diaz totalt slo 36 pasninger i kampen, han hadde fire skudd, og slo et innlegg. Venstrekanten var involvert i 34 dueller. Av disse var ni hodedueller. Han driblet ni ganger, og satte inn to taklinger, som han vant.

NØKKELTALL: Instat sine tall for Luis Diaz mot Peru.

NØKKELTALL: Instat sine tall for Luis Diaz mot Peru.

Statistikken viser også at Diaz ble felt hele fem ganger, noe som er et tegn på at han prøvde å skape noe fremover når han fikk sjansen.

Av de fire skuddene hans gikk tre utenfor, mens ett ble blokkert.

Pasningssikker

Positivt må det sies å være at hele 32 av hans 36 pasninger fant riktig andresse. Det gir en pasningssikkerhet på hele 89%.

EN SAMMENLIGNING: Luis Diaz og Everton-stopper Yerry Mina sine involveringer i kampen.

EN SAMMENLIGNING: Luis Diaz og Everton-stopper Yerry Mina sine involveringer i kampen.

Diaz vant 18 av de 34 duellene han var involvert i, altså litt over halvparten.

Av disse duellene var 13 defensive involveringer, og han vant sju av disse. Offensivt vant han elleve av 21 dueller. 

25-åringen vant fire av ni hodedueller, og lykkes med fire av ni dribleraid.

Han mistet ballen seks ganger, og gjenvant den fem ganger.