The Telegraph:Salah håper å få betalt det samme som Kevin de Bruyne

Etter en rolig periode, er kontraktsforhandlingene med Mohamed Salah tilbake på agendaen.

Mohamed Salah har gitt et intervju til GQ-Magazine, som kommer ut 25. januar. Selve intervjuet er gjort i slutten av november, men det var først på tirsdag at artikkelen med Salah ble lagt ut på nettet, der han snakket om kontraktsforhandlingene.

29-åringen har en avtale som går ut 30. juni 2023. Han vil da være 31 år og to uker gammel.

– Jeg ønsker å bli her, men det er ikke opp til meg. Det er i deres hender. De vet hva jeg vil ha. Jeg ber ikke om noe sprøtt, sa Liverpools store stjerne. 

Jürgen Klopp fikk spørsmål om situasjonen på sin pressekonferanse på onsdag.

– Ting tar tid, fordi det er så mye man må ta hensyn til i slike forhandlinger. Dessuten er det viktig å huske på at det er en tredje part her i form av en agent, sa han - det er langt fra første gang Klopp har blitt bedt om å snakke om temaet, svarte Klopp.

– Men det er ingen grunn til bekymring. Det er en normal prosess. Mo har kontrakt denne og neste sesong og vi ville ikke snakket om det med mindre det ble skrevet historier om det, sa manageren videre.

Vil ha det samme som de Bruyne

Salah sier at han ikke ber om sprø summer for å forlenge med Liverpool. Chris Bascombe og Mike McGrath er to journalister i The Telegraph som vanligvis er godt informert når det kommer til slike saker.

De rapporterer at egypteren håper på en ukelønn på rundt 400 000 pund. Det har også blitt rapportert tidligere. Salah er allerede blant klubbens best betalte spillere, og skal tjene i overkant av 200 000 pund i uken, og i tillegg kommer bonuser.

Da Kevin de Bruyne forlenget med Manchester City i mai 2021, gjorde han det uten agent, og det var lite støy rundt forhandlingene. Salah er ett år yngre enn de Bruyne, og er nesten aldri skadet. Han ønsker å bli betalt rundt det samme som belgieren, som skal være på 375 000 pund i uken, og mener den nye kontrakten hans bør gjenspeile det han har oppnådd på Anfield.