TV 2-kanalene er tilbake for Telenor-kunder

Nå får også Telenor-kundene strømmetjenesten TV 2 Play med på kjøpet.

TV 2 og Telenor melder fredag at de har kommet til enighet om en langsiktig samarbeidsavtale. Telenor-kunder har siden starten av desember ikke hatt tilgang til TV 2s kanaler som følge av brudd i forhandlingene mellom de to partene. 

Telenors 550.000 T-We-kunder får nå tilgang til TV 2s kanaler i tillegg til strømmetjenesten TV 2 Play. 

– Vi ønsker å takke alle våre kunder for tålmodigheten. Nå kan de igjen se TV 2s gode innhold via T-We. Vi gikk til forhandlinger med ønske om et langsiktig samarbeid med TV 2 der vi investerer mer i norsk kvalitetsinnhold, og skaper et enda bedre TV-produkt for kundene våre. Disse ambisjonene blir ivaretatt i den nye avtalen, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge, ifølge TV 2.

– Vi er glad for å ha kommet til enighet med Telenor om en langsiktig og fremtidsrettet samarbeidsavtale. Nå kan vi endelig ønske seerne velkommen tilbake, og ikke minst takke for tålmodigheten som har blitt satt på prøve. Avtalen er viktig i den harde konkurransen mot internasjonale strømmetjenester, og sikrer seerne godt norsk innhold i årene som kommer, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.