– Vi kan ikke tenke på City. Vi må bare fokusere på oss selv, og håpe at de snubler

Andy Robertson ble spurt om avstanden opp til Manchester City, og om det fortsatt er håp.

Andy Robertson spilte en ny meget god kamp for Liverpool i søndagens 3-0-seier over Brentford. Liverpool klatret opp til andreplass på tabellen, men avstanden opp til ledende Manchester City er stor.

– Vi kan ikke tenke på Man City. Man CIty er et av de beste lagene i Premier League.-historien, og de har vist det de siste seks-sju ukene, når de bare har vunnet 1-0, 2-1, og gjort akkurat nok til å vinne kamper. Det er slikt som gjør at du vinner mesterskap, sier skotten til Liverpoolfc.com

– Kanskje vi har slitt litt med det i det siste, og gitt bort ledelser og sånne ting, men det eneste vi kan gjøre er å fokusere på oss selv. Vi må fokusere på hver kamp vi spiller, og prøve å være klare til å tette forspranget dersom de går på et feilskjær.

Stor avstand

Før Liverpool gikk på banen var avstanden 14 poeng.

– Avstanden er stor. Jeg tror vi har kuttet den ned til 11 poeng i dag, og har en kamp til gode. Vi ville heller hatt poengene enn kamper til gode, men vi kan komme oss åtte poeng bak. Vi får se. De er et fantastisk lag, og kan vinne hver eneste kamp, det vet vi, sier han.


– De to sesongene vi kjempet side om side, vant begge lagene hele tiden. Vi må gjøre det igjen. Vi må håpe at de snubler, og er avhengig av andre, så klart er vi det. Men fokuset må være på oss selv. Nå har vi vært i en litt tøff periode med for mange uavgjorte kamper, pluss tapet mot Leicester.

Seieren mot Brentford var den første trepoengeren siden hjemmekampen mot Newcastle for nøyaktig en måned siden.

– Det var viktig å ta de tre poengene i dag. Komme tilbake på vinnersporet, og nå må vi bare fortsette på den måten og hente tre poeng.

Liverpools neste ligakamp er på søndag. Da venter Crystal Palace på Selhurst Park. Før det skal det spilles semifinale i ligacupen. Den spilles på Emirates Stadium torsdag kveld.