Spillerbørs etter Liverpool - Brentford: Alexander-Arnold revansjerte seg og slo tilbake etter den svake semifinalen

Med knappen under kan du nå velge om du vil se Liverpool.nos spillerbørs før du gir din egen vurdering.

Alisson Becker6

Lykkes ikke helt med langpasningene i dag. For det var den type kamp, der Alisson var mer involvert offensivt enn som redningsmann. Har ellers lite å gjøre, og ser ut til å ha bra kontroll på langskuddene som kommer.

Trent Alexander-Arnold8

Tydelig revansjesugen etter den veldig svake kampen mot Arsenal. Veldig aktiv offensivt, med gode skuddforsøk og flere gode innlegg. Én helt håpløs pasning som ga Brentford deres mulighet før pause, men ellers spiller han en veldig god kamp. Har målgivende, og kunne fort hatt flere, for i dag kom det mange gode dødballer.

Joël Matip7

Vanvittig viktig touch ti minutter før pause da Mbuemo spilte frem Toney. Det var en veldig stor sjanse. Brentfords største sjanser kom etter at Liverpool ga bort ballen på egen banehalvdel, og der var også Matip skyldig i det ene tilfellet. Ett strålende raid, der han danser seg forbi alle og kommer inn på 14 meter. For en scoring det hadde vært!

Virgil van Dijk7

En enorm sjanse til å gi Liverpool ledelsen, men Fernandez kom seg tilbake og fikk reddet på streken. Har god kontroll på Ivan Toney, og har tydeligvis studert bildene fra forrige møte.

Andy Robertson8

For et mål det hadde vært, dersom Firmino hadde fått ballen i mål ti minutter før pause etter at backene kombinerte. Robertson er som alltid villig og god offensivt. Fantastisk innlegg til 2-0-målet til Oxlade-Chamberlain.

Fabinho7

For en uke siden scoret han to mål etter dødball mot Shrewsbury, og nå skjedde det igjen! Scorer det viktige, viktige 1-0-målet, etter å ha stanget så lenge! Står på bakre stolpe og får headet ballen i mål.

Jordan Henderson7

Langt bedre enn på torsdag. Liverpool dominerer i banespillet, og kapteinen er sentral. Gjør en bra kamp, og kombinasjonene med Alexander-Arnold sitter igjen.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Starter på høyresiden av angrepet, og det fungerer tidvis, og en forstår tankegangen med Ox sin fart. Får en kjempesjanse når Liverpool kontrer og kommer to mot én, men velger å banke ballen opp på Anfield Road End heller enn å spille Firmino. Scorer det vanvittig viktige 2-0-målet på en heading etter et strålende løp! Må dessverre ut med en ankelskade etter å ha tråkket over.

Diogo Jota6

Kommer til en brukbar sjanse etter en dødball, der han igjen henger i lufta. Har en litt annerledes rolle nå uten Mané og Salah på banen, når han skal være mer involvert i banespillet og løpe med ball. Får vist hvor giftig han er når han plutselig banker ballen i stolpen etter litt klabb og babb. Kommer også alene med keeper, som gjør en feberredning. Blir tatt av banen etter 82 minutter.

Roberto Firmino7

Kommer til noen muligheter, men timingen sitter ikke helt, og er blir akkurat for sent ute. Varierer fra å være upresis i det ene øyeblikket til å spille Jota nydelig frem alene med keeper i det neste. Er fantastisk når han vinner ballen på 3-0, og gir bort scoringen til bursdagsbarnet Minamino.

Curtis Jones7

Før kampen trodde vi han skulle spille i angrepet, men han hadde en indreløperrolle. Er uredd og vil hele tiden ha ballen. Det kan se ut som samtalen med Klopp har hatt ønsket effekt. Får vist frem sine glimrende dribleferdigheter, og er en av få røde som prøver å drible av noen.

Takumi Minamino

Bursdagsbarnet kommer inn i det 74. minutt når Oxlade-Chamberlain må ut med skade. Får en skikkelig bursdagspresang av Firmino, og scorer kampens tredje mål!

James Milner

Kommer inn i det 78. minutt for Roberto Firmino.

Kaide Gordon

Kommer inn de siste åtte minuttene. Kommer alene med keeper, og er veldig nære å score sitt første Premier League-mål!