Eks Liverpool-fest da bunnoppgjør endte i poengdeling

Mange tidligere røde i aksjon da to formsvake lag møttes til mandagskamp på City Ground.

To lag ute av form møttes til mandagsfotball da Nottingham Forest tok imot Aston Villa på City Ground for å avslutte helgens Premier League-runde, og det viste seg også i kampen, som endte 1-1 etter et dødballmål av Emmanuel Dennis og et langskudd fra Ashley Young. 

Kampen var interessant nok med Liverpool-øyne, da det var mange tidligere røde i aksjon. Begge lags managere har en fortid på Merseyside. Forest-sjef Steve Cooper har vært trener på Liverpools akademi, og det har også Steven Gerrard, som ikke trenger noen videre introduksjon. Mens Cooper signerte ny kontrakt med tabelljumboen forrige uke, er Gerrard fremdeles under press i Villa etter ni poeng på like mange kamper og nok en svak kamp offensivt. 

I trenerapparatet til Villa finner vi også noen kjente fjes. Gary McAllister er en av Gerrards mest betrodde menn, mens tidligere U23-trener Neil Critchley også er hentet inn i scouserens trenerteam. På banen hos Villa var Philippe Coutinho med fra start, men den formsvake brasilianeren fikk ikke til mye før han ble byttet ut. 

Også Cooper har noen tidligere Liverpool-gutter med seg. Neco Williams ble kjøpt fra de røde i sommer, og han ble byttet inn på høyrebacken i andre omgang. Taiwo Awoniyi, som ble hentet fra overraskelseslaget Union Berlin, måtte se mandagens kamp fra benken.

Her kan du se høydepunktene fra kampen: