Gerrard droppet treningskamp mot Liverpool etter tap i ligaåpningen

Aston Villas 2-0-tap for Bournemouth i ligapremieren fikk Villa-manager Steven Gerrard til å ta et grep som går ut over Liverpool.

Liverpool skulle ha spilt en treningskamp mot Aston Villa bak lukkede dører i ettermiddag. Den kampen blir det ikke noe av.

Ashley Preece i Birmingham Live rapporterer at kampen er blitt avlyst. Villa-manager Steven Gerrard har bekreftet dette, og har uttalt at hans tropp «ikke trenger flere minutter på banen, men mer kvalitet».

Villa-manageren skal ha vært veldig frustrert over hvordan hans mannskap forsvarte seg på dødballer mot Bournemouth, og den tidligere Liverpool-kapteinen ga klart uttrykk for at han var misfornøyd med egne spillere etter tapet på sydkysten.

Se høydepunktene fra Bournemouths 2-0 seier over Aston Villa:

Treningskampen mellom Aston Villa og Liverpool kom opprinnelig i stand for at de spillerne som ikke kom på banen i ligapremieren skulle få en gjennomgjøring, og dermed vil dette være et strek i regningen for Jürgen Klopp og hans mannskap. De vil nå måtte vente til de møter Crystal Palace på Anfield mandag 15. august før de får prøve å revansjere poengtapet på Craven Cottage.

Gerrards Villa er vertskap for Everton i sin neste kamp, lørdag 13. august.