– Vi har mye å jobbe med

Liverpool-kaptein Jordan Henderson var i likhet med Jürgen Klopp meget skuffet over eget lags prestasjon på Craven Cottage.

To ganger kom de røde tilbake etter at Aleksandar Mitrovic hadde gitt vertene føringen. Scoringer av Darwin Nunez og Mohamed Salah sørget i det minste for at ett poeng ble med hjem til Merseyside. 

Men Henderson la ikke skjul på at han var skuffet over uavgjort i ligapremieren:

– Ja, det er jeg. Dette var skuffende. Det beste med kampen var at vi ikke tapte den, sier Liverpools kaptein til Anfield-klubbens offisielle nettside.

– Vi hadde et par sjanser mot slutten, og kunne ha vunnet kampen, men totalt sett kan vi spille mye bedre enn dette. Så ja, totalt sett var dette skuffende, både resultatet og prestasjonen.

Fulham gikk ut i hundre, og det ble en tøff første omgang for gjestene. 

– Vi visste før kampen at det ville bli tøft mot et nyopprykket lag. Vi visste det ville bli en tøff kamp, så vi har ingen unnskyldninger å komme med. Jeg følte vi var litt sløve til tider. Vi spilte ikke slik vi normalt gjør, og da blir du straffet i Premier League, sier midtbanespilleren.

– Det eneste positive var at vi responderte på riktig vis, spesielt i andre omgang, og skapte flere sjanser. Vi kunne muligens ha knepet seieren, men jeg synes uavgjort var et rettferdig resultat.

Se høydepunktene fra kampen:

Gjorde gode bytter

Byttene som Jürgen Klopp gjorde etter pause var med på å snu kampen i Liverpools favør.

– Innbytterne hadde stor påvirkning på kampen da de kom inn. Alle innbytterne, noe som var et stort pluss for oss. De var med på å forandre kampen. Darwin scoret, og vi kunne ha gjort et par mål til.

– Vi har mye å jobbe med. Jeg vet dette bare var første ligarunde, men vi ønsket å starte mye bedre enn dette. Det er fortsatt en lang vei å gå, men vi må forbedre oss kjapt. Vi har 7-8 dager nå hvor vi kan forberede oss til neste kamp. Det må vi utnytte så godt som mulig.

Hendo kunne ha blitt matchvinner, da han på overtid sendte i vei et langskudd som traff tverrliggeren.

– Da ballen rullen foran meg visste jeg at jeg hadde en mulighet. Jeg traff ballen ganske godt. Dersom den hadde gått litt mer til venstre tror jeg den ville ha gått inn. Jeg vet ikke om keeperen var borti den, eller om den traff tverrliggeren direkte. Det var uansett snakk om små marginer.