Henderson vil savne Mané, men tror på et nytt Liverpool

Kapteinen mener laget er svært godt dekket i angrep.

– Jeg tror et hvert lag i verden ville savnet Sadio. For meg er han en av de beste spillerne i verden og en av de beste personlighetene rundt garderoben, sier Jordan Henderson til talkSPORT.

– Stort tap for oss, men det er fotballen. Livet går videre. Jeg ønsker han alt det beste og forhåpentligvis gjør han det godt i Bayern.

Tilpasser og endrer seg

Liverpool-kapteinen trekker også frem Manés positive egenskaper utenfor banen, som noe han tror blir et savn. Likevel er han positiv til «darwinismen» og årets lag.

ALLEREDE POPULÆRE BLANT FANSEN: Liverpools nye angripere har slått an så langt.

ALLEREDE POPULÆRE BLANT FANSEN: Liverpools nye angripere har slått an så langt.

– Vi har hentet inn noen nye karer til denne gruppa nå og forhåpentligvis kan vi tilpasse og endre nå som Sadio er borte.

En stor del av presset vil, mye på grunn av prislappen, naturlig nok ligge på Darwin Núñez. Fire mål mot RB Leipzig i oppkjøringa har ikke satt en demper på forventingene.

– Jeg har blitt veldig imponert over han. Han er fortsatt en veldig ung gutt, men jeg ser mange positive ting, mange gode ting.

– Jeg tror han vil gi oss noe annerledes på topp. Det er mye potensiale der og han har funnet seg til rette, så forhåpentligvis kan han starte Premier League-sesongen ganske bra.

De som allerede er i troppen

Liverpool scoret 94 ligamål i 2021/22, kun slått Manchester Citys 99. «Hendo» mener at det ser lyst ut offensivt også denne sesongen.

– Vi har mange gode angrepsspillere. Bobby har kommet tilbake fra skade forrige sesong, som er en massiv boost for oss. Det er som å ha en ny spiller tilbake siden han er en viktig spiller for måten vi spiller på.

BLIR VIKTIGE BRIKKER: To av våpnene Jürgen Klopp skal benytte seg av, for et Liverpool uten Sadio Mané.

BLIR VIKTIGE BRIKKER: To av våpnene Jürgen Klopp skal benytte seg av, for et Liverpool uten Sadio Mané.

– Jota også, som er skadet for tida, han kommer inn i bildet for oss også. Darwin og også Harvey Elliott, Carvalho har også kommer inn og gjort det meget godt på vingen.

Inntrykket er at det er en fin balanse med alder, målteft, kreativitet, dødballstyrke, hurtighet, kraft og utforutsigbarhet. Skal de røde kjempe på alle fronter trenger man ulike våpen.

– Vi har mange angrepsvalg som jeg er sikker på at vi vil bruke i ulike øyeblikk av sesongen.

Hvordan det går i ligapremieren lørdag kan du se på Viaplay/V sport Premier League.