– Darwin kan lære mye fra Bobby. De har allerede et godt forhold

Fabinho har snakket om Darwin Nunez, og om å være tålmodig.

Darwin Nunez har blitt kjøpt fra Benfica i sommer for en stor sum, og som erstatter for Sadio Mané følger det store forventninger. Nunez startet glimrende i innhoppet mot Manchester City forrige lørdag.

Fabinho har snakket om Nunez etter Community Shield-kampen

– Han er i en periode der han finner seg til rette. Vi har sett at han blir bedre, sier Fabinho til Independent.

– I den første kampen i pre-season kjente han ikke laget så godt, men vi har trent sammen i tre uker, så han vet litt mer nå om hvordan vi spiller. Samtidig lærer vi litt mer om hvordan han spiller. Vi vet at han er hurtig og sterk, og en skikkelig nummer ni som vil være i boksen.

– Det ser ut som at ballen vil komme til ham, og han vil alltid få sjanser til å score, sier Fabinho.

Godt forhold til Firmino

Da Fabinho ble kjøpt fra Monaco sommeren 2018, måtte han vente lenge på å få sjansen og etablere seg på Liverpools førstelag.

Han måtte sitte på benken og tribunen og se sine nye lagkamerater i aksjon, før Jürgen Klopp etterhvert satte han inn og han ble en helt sentral spiller for laget.

– For å være ærlig har vi alltid lyst å spille, og mener alltid at vi er klare for å spille for et nytt lag, i en ny liga, og er klare for intensiteten. Men vi lærer fra spillere som har vært lenger i Liverpool, så det er viktig at han lærer fra Bobby (Roberto Firmino) og Diogo Jota.

Roberto Firmino er inne i det siste året av sin kontrakt med Liverpool, og startet Community Shield-kampen. Det er han som har hatt rollen som midtspiss, og vil kjempe med Nunez om spilletid.

– Han har et godt forhold til Bobby. De er alltid sammen, og jeg tror Bobby gir ham noen råd, så det vil bli viktig at han lærer fra en spiller som ham.

– Samtidig er han en sånn type spiller som Luis Diaz, som du kan sette inn i laget, så vil han score mål eller gjøre en god jobb mot motstandernes forsvarsspillere.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.