UEFA Youth LeagueEn seier som vil ha smakt ekstra godt for Ben Doak

Liverpool vant sin tredje strake kamp i UEFA Youth League.

Liverpool U19 - Rangers U19 4-1

Barry Lewtas sine unggutter har gjort det veldig bra i UEFA Youth League denne høsten, og tirsdag vant laget sin tredje kamp av tre mulige i turneringen for U19-lag.

Det regnet godt på akademiet i Kirkby i dag. I startoppstillingen var det 16 år gamle stortalentet Ben Doak, som Liverpool tidligere i år hentet fra Rangers sin store rival Celtic, der han allerede hadde debutert for førstelaget. I landslagspausen scoret han for det skotske U21-landslaget, selv om det er et nivå der han kan være med i minst fem år til. Han skulle også markere seg mot sin gamle erkerival.

Det var Rangers som skapte kampens første sjanse, ifølge kampreferatet til Liverpoolfc.com. Dette var ikke en av kampene som ble vist direkte på TV. Midtstopper Jarell Quansah gikk høyest på en corner, og headet ballen ned til måltjuven Oakley Cannonier som styrte ballen i mål. Det var hans femte mål på tre kamper i turneringen i år. 

Doak la så på til 2-0, etter flott forarbeid av Bobby Clark.

Tre strake

Quansah skulle score selv etter pause da han gikk høyest på en corner, før Luke Chambers la på til 4-0. Rangers fikk et trøstemål på slutten.

På tre kamper i turneringen har Liverpool tre seire, ni poeng 10 scorede mål og to baklengsmål. I tirsdagens andre kamp slo Ajax Napoli. Ajax har seks poeng, Rangers har tre, og Napoli står uten poeng.

Liverpool U19: Davies, Mabaya (Miles, 71), Chambers, Quansah, Jonas, Corness, Clark, McConnell, Doak, Frauendorf (Kone-Doherty, 85), Cannonier.

Ubrukte reserver: Hewitson, Koumas, Hayes-Green, Young, Gyimah.