I nysigneringen fra Celtic og Koumas junior har U18 fått et nytt radarpar

Liverpool U18 knuste Middlesbrough i sesongpremieren.

Liverpool U18 - Middlesbrough U18 6-2

Lørdag ettermiddag startet 2022/23-sesongen for Marc Bridge-Wilkinsons unge U18-lag. Det var flere overraskelser i lagoppstillingen, der kun tre spillere fra laget vi så forrige sesong hadde beholdt plassen.

Inn var det kommet nye spillere som nysigneringene Trent Kone-Doherty fra Derry og Ben Doak fra Celtic. Unggutten Carter Pinnington startet kampen. Det er en spiller som er født 21. februar 2007, og som er 15 år gammel. 

Det var en annen spiller, Lewis Koumas, sønnen til den tidligere walisiske landslagsspilleren Jason Koumas, som stjal showet. Koumas junior scoret tre mål i den første omgangen, samtidig som Doak scoret to, og sørget for at Liverpool hadde en 5-1-ledelse allerede til pause.

Doak hadde tatt plass på venstrevingen, og var hele tiden et uromoment. 16-åringen debuterte for Celtics førstelag i desember 2021, og er en spiller det er enorme forventninger til.

Etter pause scoret Koumas sitt fjerde mål, og rundet av en fantastisk ettermiddag på akademiet. 

Liverpool U18: Mrozek, Osborne, Pinnington, Miles, Giblin, McConnell, Pennington (Laffey, 58), Doak (Gyimah, 70), Young (Hayes-Green, 82), Kone-Doherty (Figueroa, 70), Koumas.

Ubenyttede reserver: Morana.