Avsluttet sesongen med storseier på bortebane

Liverpools U18-lag avsluttet lørdag en flott sesong med 5-0-seier på bortebane.

Målene har rent inn for Liverpools U18-lag denne sesongen, og det ble en ny storseier da Premier League U18-serien ble ferdigspilt lørdag. Liverpool ender på andreplass med 51 poeng og hele 85 scoringer på 26 kamper. Manchester City vant den nordlige Premier League-serien ti poeng foran Liverpool.

Lørdag var det bortekamp mot Newcastle på menyen, og Liverpool vant hele 5-0 i sesongavslutningen.

Bobby Clark og Harvey Blair scoret før pause da Terence Miles og Calum Scanlon leverte de målgivende pasningene.

Tre minutter etter hvilen scoret Luke Chambers Liverpools tredje mål, før Blair var på pletten igjen ti minutter senere.

Innbytter Louie Koumas scoret kampens femte og siste mål på assist fra Tommy Pilling ti minutter før slutt.

Dermed ble det en god avslutning på en god sesong for Marc Bridge-Wilkinsons U18-lag.